Læserbrev: Selvfølgelig skal daginstitutionerne prioriteres

John Wennerwald skrev den 18. april 2017 et læserbrev, hvori han konkluderede, at daginstitutionerne skal prioriteres. Det er en parole som er svær at være uenig i. Johns måde at prioritere daginstitutionerne vil være at ansætte flere pædagoger, hvilket der som sådan ej heller noget galt i; desværre er løsningen ikke så simpel, som John opstiller den. Flere pædagoger øger ikke nødvendigvis kvaliteten af den pasning eller tilbud som børnene og disses forældre får. For at kvaliteten øges kræver det at de enkelte daginstitutioner, får mere selvbestemmelse og  mindre bureaukrati udstukket fra rådhuset og administrationen. For at der kan ansættes flere pædagoger, så skal de relevante midler findes. Her vil det være nærliggende at trimme bureaukratiet og administrationen og samtidigt arbejde i retning af en væsentlig mere vækstorienteret erhvervsstrategi i Solrød Kommune.

Liberal Alliance vil:

  1. Skabe mere vækst ved hjælp af en aktiv og proaktiv erhvervspolitik. Vækst skaber mulighederne for flere pædagoger og varme hænder i daginstitutionerne.
  2. Liberal Alliance vil arbejde aktivt for at trimme kommunens administrationen, fjerne unødigt bureaukrati og styrke de områder der kræver det. Så midlerne til at hyre flere pædagoger ikke forsvinder til aktiviteter der ikke kommer børnene direkte til gode.
  3. Skabe de bedste rammer for udvikling daginstitutioner og borgernær velfærd ved fjerne unødige regler, unødige aktiviteter og unødige kontroller.

Med venlig hilsen

Peter Flemming Teunissen Sjølin
Kandidat til kommunalvalget for Liberal Alliance i Solrød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *